• Protegimnos

Avui el carrer és nostre

Actualizado: 30 de oct de 2018

‪Avui hem tret el pati al carrer per reivindicar la pacificació dels carrers propers a les escoles. Avui, més que mai, volem recuperar els carrers segurs per les persones, per omplir-los d’infants, de jocs i de vida 🚸#protegimnosCom explica el Nació Digital en aquest article:


"La comunitat educativa de l'escola Enric Casassas ha sortit aquest dilluns a la tarda al carrer per convertir l'espai públic en una gran àrea de jocs. Es tracta d'una acció reivindicativa on es demana més àrees per transitar de manera segura, sobretot per a la canalla que va i ve cada dia al col·legi.

La cita se celebra coincidint amb el primer any de la tragèdia que va sacsejar el centre educatiu, amb la mort d'un alumne en ser atropellat quan feia el recorregut diari. Amb la voluntat de recordar al menut i fer ressonar la seva veu, l'AMPA ha organitzat aquest acte, que ha omplert el carrer de l'escola de jocs per a totes les edats per posar de manifest la necessitat de replantejar la mobilitat a la ciutat i garantir la seguretat dels vianants."